Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Nagy tudásteszt kutyagazdiknak- promóciós játék szabályzata

A játék célja

A játék Szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatokat átadja az AEGON Magyarország cégcsoport jelen szabályzatban megjelölt tagjainak (adatkezelők) üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében.

AEGON Magyarország cégcsoport játékban érintett tagjai:

 • AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
 • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
 • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
 • AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt.

1. A játék időtartama

A játék 2011. november 10-től 2011. november 13-ig tart.
Sorsolás: 2011. november 14-én 11.00 órakor.

2. A játék Szervezője

A játék Szervezője és lebonyolítója az AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt. (székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 1., cégjegyzék száma: 01-10-045867)

3. Nyeremények

Fődíj:

A Szervező a nyertes számára egy 20.000 Ft értékű TÁPFUTÁR ajándékutalványt ad ajándékba.

További nyeremények:

A fődíj mellett további 5 db REX Állatszigetes ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható. A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettség. A nyeremény kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A befizetett adóelőleg összegéről a Szervező a nyertes részére jövedelemigazolást állít ki, amit postán juttat el a nyertes által megadott címre. A nyeremény igénylésével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik.

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó a szeretemakisallatom.hu oldalon közzétett kutyatartással kapcsolatos tesztet helyesen kitöltse és regisztráljon a játékba. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a sorsoláson sem vesz részt.

5. A nyertesek kiválasztása

A fődíj véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra.

A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.

A játékban nem vehetnek részt az AEGONdirekt.hu Zrt., valamint az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt, AEGON Magyarország Hitel Zrt. és az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. munkatársai és hozzátartozói.

6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.

A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték és az aegondirekt.hu oldalon az adatait (név, irányítószám, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően és elérhetővé tegye 2012. május 30-ig.

A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.

7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatunk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztráció keretében megadott adatait a Szervező az AEGON Magyarország cégcsoport tagjai, mint adatkezelők visszavonásig, az alább közölt célból kezelik (továbbiakban együttesen az Adatkezelők).

AEGON Magyarország cégcsoport játékban érintett tagjai:

 • AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
 • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
 • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
 • AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt.

A regisztráció keretében megadott adatait az adatkezelők visszavonásig, szintén az alább közölt célból adják át az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., az AEGON Hitel Zrt., valamint az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt. részére.

A Szervező, valamint az AEGON Magyarország cégcsoport fent felsorolt vállalatai a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 • 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); 2012. január 1-től a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról
 • 1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
 • 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegeld a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!

Visszavonó, illetve tiltó nyilatkozatát az alábbi oldalon megteheted:
http://www.aegondirekt.hu/info/leiratkozas.php

Az Adatkezelők rendszereiben tárolt adatokat az Adatkezelők bizalmasan, az általad megadott keretek között kezelik és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, a hozzájárulásod nélkül nem adják ki.

8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy fotóm, valamint kisállatom neve, keresztnevem, valamint a megosztott véleményem a szeretemakisallatom.hu oldalon, időkorlát nélkül megjelenjen és fotómat a szavazók megosszák közösségi oldalakon. Továbbá tudomásul veszem, hogy a küldött adatokat és véleményemet a szeretemakisallatom.hu -t üzemeltető AEGONdirekt.hu Zrt indoklás nélkül törölheti, amennyiben az nem felel meg az Internet általános etikai szabályainak, például másokra az sértő elemeket tartalmaz. Fontos, hogy a megosztott adatok és vélemény csak jóváhagyás után jelenik meg. Tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás nem kötelező és elfogadom, hogy alábbi nyilatkozatom megtételével oszthatom meg adataimat és fotómat: Hozzájárulok ahhoz, hogy az AEGON Magyarország cégcsoport részemre elektronikus reklámcélú hirdetéseket, elektronikus leveleket (e-mail) küldjön. A hozzájárulást bármikor, térítésmentesen visszavonhatom, amelyre minden reklámcélú levélben és a jelen weboldalon is lehetőségem van.

AEGON Magyarország cégcsoport tagjai:

 • AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
 • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
 • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
 • AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt.

Fogalmak:

Üzletszerzési lista: kizárólag postai címzett reklámküldemények útján a Grt. 6. §-ának (4) bekezdése szerint reklámok közlése céljából a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást szolgáló, kizárólag az ügyfél nevét, lakcímét, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.

Kapcsolatfelvételi lista: kizárólag a közvetlen üzletszerzés céljából küldendő küldemények fogadásához való hozzájárulás beszerzése érdekében az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt szolgáló, legfeljebb az ügyfél nevét, lakcímét, elektronikus levélcímét vagy elektronikus hírközlési azonosítóját, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.

 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.