Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kapcsolat

A szeretemakisallatom.hu oldal üzemeltetője az Aegon Magyarország Biztosító Zrt.

Cégnév:AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Székhely:1091 Budapest, Üllői út 1.

Tel:(1) 476 66 26

Fax:(1) 476 66 30

Web:www.aegondirekt.hu

Email:info@aegondirekt.hu

Panaszkezelés

Amennyiben panaszod van, kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezd nekünk:

AEGON vonal:06-1-477-4800

Email:ugyfelszolg@aegon.hu

 Postán: A panaszbejelentő formanyomtatványt kitöltés után a következő címre küldd vissza: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. 1813 Budapest Pf. 245

Az AEGONdirekt.hu Zrt. az AEGON Magyarország Biztosító Zrt. panaszkezelési szabályzatát alkalmazza, mely teljes hosszában az aegon.hu weboldalon tekinthető meg.


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.