Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Gondoskodj kedvencedről felelősségteljesen!

Minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha kedvenced valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.

Már évi 6.480 forinttól* megvásárolható a kisállat-biztosítás.

*Kedvence biztosítási díját a kalkulátorral számolhatja ki pontosan.

  • baleset és betegség esetén a biztosító fizeti az orvosi költségeket**
  • szabad orvosválasztás, Te döntöd el, kihez viszed kedvenced
  • fajtatiszta és keverék kutyákra is megköthető a biztosítás
**Az egyes biztosítási csomagok szolgáltatásukban eltérnek

Nézd meg pár perces videónkat kisállat-biztosításunkról »Számold ki te is kedvenced biztosítási díját!

Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.