Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

INGYENES LETÖLTHETŐ KUTYA BETEGSÉG LEXIKON

Kizárólag gondoskodó gazdiknak

Töltsd le Te is INGYENES E-könyvünket, melyet állatorvosunk azzal a céllal állította össze, hogy minden gazdi idejében felismerhesse kutyájának betegségeit és tudja mikor kell feltétlenül állatorvoshoz fordulni.

E-könyv letöltése

Hozzájárulok, hogy az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. elektronikus hirdetést, reklámlevelet, egyéb marketing tartalmú megkeresést küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy adataimat közvetlen üzletszerzési célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email, SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján. Tudomásul veszem, hogy nyilatkozatomat bármikor, ingyenesen visszavonhatom. Nyilatkozatomat önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában tettem. 

Fontos, hogy felkészülten álljunk kedvencünk mellett a rendelőben, hiszen így otthon is többet tehetünk kutyánk mielőbbi gyógyulásáért!


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.