Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Mi a szeretemakisallatom.hu?

Kisállatot tartani jó dolog. Állataink feltétel nélkül szeretnek bennünket, hűségesek hozzánk, soha nem csapnak be, és lehet rájuk számítani.
Megérzik, ha bajunk van, védelmeznek bennünket, hozzánk bújnak, velünk vannak. Simogatásuk és szeretetük nyugtató hatással bír. Velük kerek az élet.

Adjunk minél többen hangot ezen az oldalon az irántuk érzett szeretetünknek, hiszen megérdemlik!

Csatlakozz a többi kisállattartóhoz és fejezd ki kedvenced iránt érzett szereteted és töltsd fel róla kedvenc fotódat!

Mind különbözőek vagyunk, de egyben hasonlítunk: SZERETJÜK AZ ÁLLATAINKAT!


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.