Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert...cuki :)


Viki és Tacsi   4 éve

Azért szeretem, mert...ő egy nagyon erős, nagyon szép bernáthegyi fiú, aki sok megpróbáltatáson ment keresztül, de nálunk végre végleges otthonra talált.Nagyon vicces tud lenni, szótfogad, és nagyon ragaszkodik hozzánk. Az étvágya sohasem csillapodik:)


Timi és Erick   4 éve

Azért szeretem, mert...ő a legszebb, legokosabb, legragaszkodóbb bernáthegyi lány a világon, akihez hozzábújni semmihez sem fogható érzés!


Timi és Linda   4 éve

Azért szeretem a kutyuskámat, mert nagyon nyugodt. Biztos lehetek abban, hogy távollétemben sem ugrik fel a fotelba,az ágyra és nem rág össze semmit. Kinézete mókás. Ugatása, ha valaki nem látja, olyan mint egy nagy kutyusé. Különféle morgó hangokkal kommunikál. Mivel skót terrier egy igazi kemény határozott személyiség. Az igaz hogy nem akkor böngyörgetem amikor én akarom, hanem akkor ha ő is akarja,de ezzel együtt is tüneményes. Igazi dinamikus, igazi Botond. Állapota, vagy hiperaktív, vagy szuper passzív. Azt szoktam mondani beáll tőbe. Akkor szinte mozdíthatatlan. Ha beszélek hozzá nagyon figyel. Nagy busa fejét fordítja oldalra. Szóval akinek ilyen kutyuskája van az tudja miről beszélek.


Zsuzsa és Botond   5 éve

Azért szeretem, mert...


Vilmos és Angel   5 éve

Azért szeretem, mert...egy édes falat ki beagle lányka, akin 2,5 éves koráig kisérleteztek, és csak nálam tudta meg, milyen is családhoz tartozni.


Marika és Goldie   5 éve

Menhelyről került ki, és egy szeretetre vágyó nagyon okos kis szeleburdi kis örökmozgó energiabomba


Ágnes és Amigo   5 éve

Rossz körülmények közül került hozzám. nagyon rémült és vad volt, de ár egy aranyos. bújós, szelíd cica


Ágnes és Sziszi hercegn   5 éve

Azért szeretem, mert...sokk esetben több értelem és szeretett van benne mint némely emberben˘!


lipót és vacak   5 éve

Azért szeretem, mert...itt született nálunk,a mamája is vele él.rendkívül okos,mindent megért, amit mondok neki,aranyos játszótárs, nagyon éber,óriási a vitalitása


márta és ALI   5 éve


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.