Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Zsuzsanna ♥ astor

  

Azért szeretem, mert.,nagyon okos, mindent megért, bár -lehet mert csak 1.5 éves nagyon szófogadatlan - imádja a kényeztetést, 50-60 kg létére imádja babusgatást, simogatást, de viszonozza a szeretetünket. Olyan édes , mint egy nagy cica, imádnivaló..

Zsuzsanna és astor, 5 éve

astor fényképe, amire Zsuzsanna nagyon büszke

Zsuzsanna állata, astor


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.