Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Zsuzsa ♥ Botond

  

Azért szeretem a kutyuskámat, mert nagyon nyugodt. Biztos lehetek abban, hogy távollétemben sem ugrik fel a fotelba,az ágyra és nem rág össze semmit. Kinézete mókás. Ugatása, ha valaki nem látja, olyan mint egy nagy kutyusé. Különféle morgó hangokkal kommunikál. Mivel skót terrier egy igazi kemény határozott személyiség. Az igaz hogy nem akkor böngyörgetem amikor én akarom, hanem akkor ha ő is akarja,de ezzel együtt is tüneményes. Igazi dinamikus, igazi Botond. Állapota, vagy hiperaktív, vagy szuper passzív. Azt szoktam mondani beáll tőbe. Akkor szinte mozdíthatatlan. Ha beszélek hozzá nagyon figyel. Nagy busa fejét fordítja oldalra. Szóval akinek ilyen kutyuskája van az tudja miről beszélek.

Zsuzsa és Botond, 4 éve

Botond fényképe, amire Zsuzsa nagyon büszke

Zsuzsa állata, Botond


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.