Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Timi ♥ Erick

  

Azért szeretem, mert...ő egy nagyon erős, nagyon szép bernáthegyi fiú, aki sok megpróbáltatáson ment keresztül, de nálunk végre végleges otthonra talált.Nagyon vicces tud lenni, szótfogad, és nagyon ragaszkodik hozzánk. Az étvágya sohasem csillapodik:)

Timi és Erick, 4 éve

Erick fényképe, amire Timi nagyon büszke

Timi állata, Erick


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.