Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert..nagyon okos már előre kitalálja mire gondolok és szófogadó.


Jócó és Molly   6 éve

Azért szeretem, mert...megnevettet.,és felvidít.Ha hazaérek az iskolából,farkcsóválással,és örömteli ugrándozással köszönt.


Virág és Yoda   6 éve

Azért szeretem, mert... ha munka után fáradtan, életuntan érek haza, Ő mindig felvidít. Ő ott van nekem ha bánatom van, és együtt sír velem ha én sírok. Valahogy mindig megnyugtat. Ha örömömben össze-vissza ugrálok és röhögcsélek, csak ül és néz rám, mintha azt gondolná "Dilis" vagyok. Aztán önfeledten odafut és velem ugrál, vidáman ugat. TUDOM, hogy mindig hűséges lesz és önzetlenül szeret. Tudom, hogy olyannak szeret amilyen vagyok. Szükségem van rá, és tudom, hogy neki is szüksége van rám. Szeretem, mert életem egy darabkája.


Viktória és Miszka   6 éve

Azért szeretem, mert bearanyozza a napom! Alig várom, hogy hazaérjek hozzá, mindig örömmel fogad. Igazi társunk, családias hangulatot teremt :) És nagyon vicces, habókos kiscica.


Ági és Bonbon   6 éve

Azért szeretem, mert...mindig önzetlen a szeretete,még akkor is ha én vagyok vele igazságtalan!


Ferenc és szutyi   6 éve

Azért szeretem, mert...Ő egy igazi tars! Minden lepesemet figyeli, ert mindent, igazi csaladtag. Nalunk mindenki kedvence az en kis tacskom. Nem csak kedvenc, de az eger, es apatkany sem tud tole megallapodni meg a kornyeken sem. Tehat amire valo, hogy szerettesse is magat, es dolgozzon is az elismeresert Ő mind a kettot teljesiti. En ezert5r szeretem, sot nagyon szeretem!


Tündi és Dodo   6 éve

Azért szeretem, mert hűséges ragaszkodó és szép nagy a szőre ,és már öreg ...


júlia és borzika   6 éve

Azért szeretem, mert...az életem része.Ha szomorú vagyok megvígasztal és felvidít,mindig tudok vele törődni és ő is törődik velem.


Kitti és Maci   6 éve

Azért szeretem, mert...ők igazi társak. Az után szereztem be kutyusaimat, hogy életem párja elhunyt. Szükségem volt rá, hogy élőlények legyenek körülöttem, akik érdek és feltétel nélkül ragaszkodnak hozzám, s akikre elpazarolhatom a belém szorult szeretetet.


Zsóka és Hógolyó és Liz   6 éve

Azért szeretem, mert...Nagyon okos,és minig jó kedvre derít


Feri és Morzsa   6 éve


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.