Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Nagyon szeretem mind 3 macskám. Fenyit akinek mindig csak az jó ami az asztalon van ami tányérjába az mellékes :) Amúgy elég hangos mindig ordít ha kell neki valami mindig itt benn alszik a fűrdőben. Szereti a csirkét sütve nem nyersen de nagyon aranyos. Aztán a ikrek Huges igen valódi neve Marléne tud huhogni is kicsit baglyosan de helyes macska. És hát szintén elég nagy kedvenc ő is szereti ha simogatják persze csapkodni úgy tud mint a nagyija, A tesója Bjűrefor kicsit csendesebb és szeret dorombolni még egy és fél éves csak. Mint Marléne


Ildikó és Marléne, Fenyi   6 éve

Azért szeretem, mert... a tekintete más mint a többi kutyáé. Olyan emberi és tele van tiszta szeretettel és imádattal. Tudja mikor érzem rosszul magam vagy mikor vagyok boldog és történjen bármi mindig mellettünk lesz és mi is Ő mellette. A család egyik legfontosabb tagja.


Krisztina és Odin   6 éve

Azért szeretem, mert...Ő egy csodakutya. Okos, szófogadó és nyugodt. Igazi családtag lett, a gyerekek is imádják! :) Bátor, hűséges és egy kis szeretetbomba... :) Imádom és kész!


Anita és Geo   6 éve

Azért szeretem, mert... ők a mindeneim! A lakó és élettársaim, jó érzés,hogy nem csak egyedül alszom el és ébredek! Leírhatatlan az a szeretet, amit kapok tőlük, Metaxa nagy hazatérő hős, 5 nap távollét után megkerült, mióta Héra is azéletünk része, nem kell már magammal vinnem legjobb barátomat oda, ahol nincs biztonságban. Két kutyával sokkal könnyebb és vidámabb is az élet! Én szeretem őket!


Tamás és Metaxa és Héra   6 éve

Azért szeretem, mert a családunk elválaszthatatlan tagja.
Gyermekeimnek,testvére nekünk gyermekünk,Ő az 55 kg-os Rottweiler.Köszönet és hála minden barátunknak,fajtól függetlenül,és köszönet az állatbarátoknak is. László és Axel.


László és Axel   6 éve

Azért szeretem, mert...Nagyon Kedves, Aranyos, Hűséges és nagyon jó Barát. Nálunk Ő családtag. Imádjuk!


Gábor és REGI   6 éve

Azért szeretem, mert elég rég rájöttem .hogy ő az aki aszeretetet ,az odaadást amit tőlem kap feltétel nélkűl viszonozza. Többek között. ...


József és oszi   6 éve

Azért szeretem, mert...ők is szeretnek minket, marci a gyógyitó, hapci az őrző-védő kiscicám, bármerre járok mindig ott vannak körülöttem, lehet tőlük sokat tanulni pl. a szeretetet, a ragaszkodást, az önzetlenséget, nagyon tetszik, hogy beszéd nélkül is mindent ki tudnak fejezni.


Judit és marci és hapci   6 éve

Azért szeretem, mert...A gyerekem! Már 11 éves és imádom.Ha sírok felvidít ,ha rossz kedvem van felvidít! A szeméből már látom a bajt,okos ügyes tanulékony még így is ,hogy idős kutyusnak számít! Többet ér a barátsága mint az emberé!!


Márty és Jeny   6 éve

Azért szeretem, mert...Ő egy mentet kutya, már régóta szemeztem vele az interneten. Mikor elhoztuk a menhelyről, nagyon félénk és visszahúzódó volt úgy ahogyan a kennelben. Az az idő amit azóta eltöltöttünk együtt - el sem tudom képzelni nélküle az életemet...
Olyan sokat változott, igazi házőrző és a kutya suliban is nagyon ügyes. A szüleimmel nagyon szeret lenni, vigyáz rájuk és karban tartja őket - meg mozgatja. Nem bántam meg hogy menhelyről hoztam kutyát mert tökéletes. Mindig olyan kutyát szerettem volna, aki tud labdázni - ő tud vissza hozza. Az alap vető parancsokat már követi. Hát ezért szeretem a kutyám.


Emese és Bundi   6 éve


Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.