Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert...aranyos, kedves, ragaszkodó, és én vagyok neki a biztonság és felelős vagyok érte, mert megszelídítettem...


Irén és Dió   8 éve

Azért szeretem, mert...van,és mindig "tolerál" mindent-:)


ferenc és Luna   8 éve

Azért szeretem, mert szeretetre méltó!!!


Tibor és Luna   8 éve

Azért szeretem, mert olyan mint én.


István és Sámson   8 éve

Azért szeretem, mert...


Gábor és Cukorka   8 éve

Azért szeretem, mert...imádnivaló,játékos és nagyon okos.


Márta és fifi   8 éve

Azért szeretem, mert...Ő a legkisebb gyerekem! Önfejű, makacs, nagyon rossz, de tud aranyos, jó kutyus is lenni! Imádom!:)


Edit és Kifli   8 éve

Azért szeretem, mert., az Ő bizalma, hűsége végtelen a gazdája iránt, akiket sajnos nem rég elveszített, kik a közvetlen családtagjaim voltak, s a szeretete, odaadása, engedelmessége, a történtek ellenére is csak fokozódik irányomban...! Ő az én Buksikám, remélem még sok-sok évig...!


Ágnes és Buksi   8 éve

Azért szeretem, mert..egyszerüen imâdnivalo. Sok örömteli órát, vidámsâgot hozott az èletünkben, sosem lehet melette unatkozni..


Móni és Ghysmo   8 éve

Azért szeretem, mert egy tündéri kisbaba :)


Györgyi és Spyke   8 éve


Oldalak: « 398 399 400 401 402 403 404 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.