Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert...a macska a kedvenc állatom. Tök cukik. Aranyosak és viccesek. Jó kedvre derítenek. Imádom őket. A lovakat is szeretem, de az nem kis állat. Apa vásárol nekem még több macskát. Legalább is ezt ígérte. Clemy nem tudom mennyi idős. A kicsinye Aranyos, 4 hónapos. Néha a hajammal játszik, mert mikor leguggolok mellé, le ér a földre. Aranyos akkor a legédesebb mikor alszik és mikor szopik. Clemy, mikor sokat nyaggatják, így csinál: Ffffffff!!! És néha karmol is, meg harap. Mikor az iskolából hazajövök, rögtön a macskáimhoz megyek. Nem a házban laknak velünk, hanem van egy kis házuk. Ha esik, oda behúzódnak. Mikor süt a nap a tetejére másznak fel és ott napoznak. Ha tehetném mindig a macskáimmal lennék, de anya nem engedi. Sokszor mikor a tanulás közben szünetet tartunk anya azt kiáltja, "macska-idő"! És akkor kiszaladhatok. Ilyenkor egy egész órát kint vagyok, hogy pihenjen az agyam. Anya mondja így... Ezt anya írja helyettem de nem engedek beleszólni, mert akkor senki nem értené, hogy mért szeretem a cicáimat... Bánáti Bogi első osztályos.


Bánáti Bogi és Clemy, Aranyos   6 éve

Azért szeretem, mert...nem lehet nem szeretni.


Laci és Rebeka   6 éve

Azért szeretem, mert...Láthatóan és érezhetően Ő is viszont szeret feltétel nélkül.Mikor rossz kedvem van vagy szomorú vagyok,megvígasztal.És mert nem lehet Őt nem szeretni ..


Kriszti és Csipet   6 éve

Azért szeretem, mert...egyszerűen imádni való és nagyon,nagyon szeret minket.


Judit és Dani   6 éve

Azért szeretem, mert...


judit és dani   6 éve

Azért szeretem, mert...mindig jókedvű, egyszerűen nem lehet haragudni rá, mindig a kedvemben jár, önzetlen, lesi még a gondolataimat is.


BABi és Molly   6 éve

Azért szeretem, mert...sok boldog percet tud okozni. Nagyon ragaszkodó hűséges és ha valami baj van rögtön megérzi rajtam. De nagyon sokáig lehetne folytatni hogy miért szeretem.


Hajni és Bogi,Mókus.   6 éve

Azért szeretem, mert...ragaszkodó sok sok szeretett adó és hűséges
és még folytathatnám a jó tulajdonságait.Benne még nem csalódtam.


Rozália és Mazsola   6 éve

Azért szeretem, mert...Ő a legjobb barátom!


Fruzsi és Csöpi   6 éve

Azért szeretem, mert...neki köszönhetem önmagam! Tőle, vele tanultam meg bízni! Első kutyám. Imádom. Ő képviseli az alázatot, szeretetet és tiszteletet, a maximális odaadást. Roppant nyuygodt, megfontolt, már-már lassú kutya, aki mindezek mellett igen kommunikatív fajtársaival és emberekkel egyaránt. Imádja a gyerekeket, a kicsiket, a sérülteket, a bátortalanabbakat.....kapcsolatot kezdeményez, de nem tolakodó, szemkontaktust felvesz és tart akár percekig is....remek társ és munkatárs. Jó terápiás kutya!


Alíz és Goldy   6 éve


Oldalak: « 2 3 4 5 6 7 8 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.