Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert...hatartalan szeretet arad belolle, sok embernek nincsen annyi szeretete,mint ezeknek az allatoknak ,ragaszkodasuk -rol nem is beszellek ,.Ö, egy osztrak Teckel, vaddiszno sorte szinu,2 eves fiu -aki imadni valo ,azokkal az artatlan -nezo szemeivel ,csak ha read nez ,rogton megigez,..kicsit neha makacs ,sot nagyon feltekeny,nagyon figyelmes es neha olyan dolgokat muvel hogy ,az csodalatra melto-orakig kepes figyelni ,hogy ha el szenderednek ..a komjuter elott ,rogton csaholasba kezd es fel ebreszt (ez nekem, sajnos egy betegsegem ,,alvasi -appnoe)-es vigyaz ream eberen , pedig nem is volt betanitva erre a szolgaltatasra!-sokszor oda jon hozzam ,es valamire ker ,..en fel sorolom ,hogy mit szeretne ,..es amikor oda jutok ,..amit akarna ,fel.emelt fulekkel es fejjel -tudatja velem ,..na hogy azt akar !--szoval kedves allat szereto barataim !,legyunk turelmesek es nagyon odafigyeljunk --mert akkor tudunk komunikalni -szeretteinkel !el arulok egy nagy titkot amit evekig ki probaltam kutyaimmal (mert meg van egy-ogerman juhasz-6 honapos kislany ,..is)-a suttogva beszeles , es tudtara adas,hogy mit szeretnenk tolluk !(no meg a magas frecvenciaju sip )-tobbet erunk vele mint az ordibalassal vagy vesszozesel ! viccesen -sokszor mondom a felesegemnek hogy jobban szeretem ,mint ot!--


GAOR-VALTER és PÖTYI   6 éve

Azért szeretem, mert...neki van a legnagyobb szíve a világon...


Paddi Lívia és Gina   6 éve

Azért szeretem, mert...collie. Igazi. Imád labdázni, mindene a játék ugyanakkor igazi munkamániás. Nem lehet unatkozni mellette. Ő a kicsi. Szoktam mondani, hogy macska-róka keverék, az ablakpárkányt a mai napig használja, bár már alig fér el rajta. Terápiás kutya, imád a tornateremben dolgozni.


Alíz és Army   6 éve

Azért szeretem, mert...Ő egy igazi Csodakutya! Igazi társ, családtag. De nem csak az, Ő ennél több. Döme segítő kutya! Fantasztikus egyéniség, igazi pasi. Imádnivaló! Etalon, akiről többen többször lemondtak már, de Én tudtam, hogy Ő más, hogy Ő többre érdemes. És valóban. Életem egyik legjobb döntése Döme megmentése és örökbefogadása volt. Sokat tanultam Tőle....köszönöm!


Alíz és Döme   6 éve

.pici koraban az allatmenhelyrol hoztam.tacsko mama fia vilagos szinu szabajtalan barna "pottyokkel" felnove egy tacsko vizsla keverek tehat korcs.szerencsere mindket szulo jo tulajdonsagait orokolte.ertelmes ,huseges,jatekos,kitarto szovaegy igazi tars szeretem kicsit falank ezert "jo husban van" de ivarzaskor ezt leadja.csak okkal ugat jo hazorzo


katalin és buksi   6 éve

Azért szeretem, mert..úgy tud szeretni,hogy sok ember tanulhatna tőle!!!Nagyon szeretem!!.


Anna és Tapi   6 éve

Azért szeretem, mert...hüségesek és soha nem csaptak még be a maci ü labradir és mikor meg halt a férjem ö mindenbe mellettem volt pgazi hséges barátom néha töbet érnek mint egy rosz barát vagy család tag a pancsi ö csivava de kicsi léttire nagyobb benne a szeretet és ragaszkodás imádom mind kettöt


icu és maci és pancsi   6 éve

Azért szeretem, mert...annyira jól nevelt, illemtudó, pedig soha nem tanítottuk ilyenekre. Ösztönösen, az első perctől hallgatott a nevére, jött lábhoz igazodva a sétákon, soha nem szaladgál el, csak a közelünkben bóklászik és állandó szemkontaktust tart velünk. Szinte soha nincs rajta póráz, anélkül sétálunk. Megbízható. Az első szelíd szóra reagál és szót fogad, nagyon sok mindent ért, persze sokat is beszélgetünk, foglalkozunk vele. Lakásban tartjuk, teljes jogú családtag, ő a mi gyerekünk. Van saját ágya, de velünk is alszik, de ugyanolyan szívesen fekszik a parketton is, nem válogat. Nincsenek igényei, ő mindennel beéri, nem követelődző, szelíd, kedves és nagyon okos. Bármit előtte lehet hagyni, nem nyúl semmihez, akár mellé tehetem a kedvenc ételét, ahhoz sem nyúl, ha nem mondjuk neki. Nem is koldul, mert ő nagyon rossz étvágyú kiskutya, pedig igyekszünk a kedvébe járni, kedvence a velő és a máj, sokszor csak neki veszünk kacsa vagy libamájat, rántunk velőt.
Ha mással játszik, szalad az eldobott labda után, de amikor beéri, félre áll és odaengedi a másikat, nem nyúlna a másik játékához semmi pénzért, mert az nem az övé! Soha, semmit nem rágott meg, nem tett tönkre, minden játékára vigyáz. Hát van még egy ilyen kedves, szerény, imádni való kiskutya?!


Andrea és Kókusz   6 éve

Azért szeretem, mert.. szükségem van az Ő szeretetére. Ha nincs a közelemben, mert mondjuk éppen fodrásznál van, úgy hiányzik, mintha a kisgyerekem nem lenne mellettem. Tudom,mit hoz a jövő, de elfogadni nem akarom. Ő már a negyedik kutyánk, de egyiket sem tudtam elengedni, itt vannak velem,az agyam egy sarkában és rettegek attól, ami ismét bekövetkezik. Talán nem szabadna egy kutyát ennyire szeretni, de ennél kevésbé meg minek?


Zsuzsa és Dodi   6 éve

Azért szeretem, mert,
1. ha korog a hasam megugatja és megtámadja,
2.minden alkalommal ha lefekszem az ágyba mellém bújik, hátára vágja magát a négy mancsa az égnek áll és nagyon hangosan horkolva alszik,
3.ha fázni kezd, elkezdi kaparni a takarót, hogy bebújhasson mellé,
4.a labdát minden esetben vissza passzolja, fürdetés közben nagyon sír és úgy néz ki mint egy ázott patkány,
5.addig nem eszik amíg mi be nem fejeztük az étkezést, mert akkor már biztos hogy nem kap semmit sem tőlünk,
6.van hogy meg fog egy szem tápot és azt összevissza dobálja, kergeti morogja,
7.este mikor lefekszünk körbe járja a lakást "Vuffogva" és utána fekszik le ő is, de ha alszik bámit meg lehet vele tenni, ide oda rakosgatni, ő nem ébred fel rá,
8.ha valamilyen hangot hall egyből körbe ugat mindent, de ha valamit meglát rögtön vissza szalad a takaró alá,
9.ha a labdája egy szék vagy asztal alá gurul, nem meri kivenni, ott ugatja és kapargat minket, hogy vegyük ki neki,
10.ha ő már ébren van, de mi még nem ránk mászik és a hátunkról hasunkról nyikorog a fülünkbe vagy kaparászik, hogy kelljünk fel.

+1 De a legfontosabb, mert érzem, hogy szeret, mert ha szomorú vagyok, ő az egyetlen aki mindig ott van mellettem. :)


Simon melinda és Vacak   6 éve


Oldalak: « 3 4 5 6 7 8 9 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.