Jelenleg 8152 állatbarátunk van, 471 cicabarát és 7519 kutyabarát :)

Kedvencek

Nézzük meg a kisállat galériát!

Ezeket a kedvenceket szeretném látni:

Azért szeretem, mert...minden pillanatba képes felvidítani. Önzetlen és megmásíthatatlan a szeretet amit nekem ad és amit én tudok neki adni.


Reni és Marcipán Panni   6 éve

Azért szeretem, mert...EMBERI..és állati, amiket mi együtt tududnk csinálni. Bukfencek, loholás, csillagszámlálás, szemlesütés, kacsintóverseny, simiélvezetkúra....és egyebek. Kiegészítjük egymást.......Berci a csillagok közül figyel, velünk van, mindig emlegetem, D. és M. teljes életnagyságukban örvendeztetnek meg jelenlétükkel. Zs. lélekben velem, épp folyamatban van, hogy magamhoz vehessem. gyepin van, vak, és imádom!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi. Kutya, kutyák nélkül nem élet az élet, a tappancstetkón épp gondolkodom......................VCZA


Andrea és Berci, Manci,   6 éve

Azért szeretem, mert...feltétel nélkül elfogad olyannak amilyen vagyok!rengeteg szeretetet kapok tőle,és megbizható kis bohóc!mindig megnevettet!Szeretem!!!!!!!


Judit és Bien   6 éve

Azért szeretem, mert mindig megérzi mire van szükségem. Még mindig nagyon játékos, okos, szófogadó és az a feltétel nélküli szeretet és bizalom ami árad belőle egyszerűen csodálatos. Nélküle üres lenne az életem és kevesebb lennék.


Ilona és Polly   6 éve

Azért szeretem, mert...feltétel nélkül tud szeretni,mert megérzi ha rosszkedvem van és olyankor bújik,hizeleg.és egyépként egyszerűen csak szeretni való!


Anikó és Brúnó   6 éve

Azért szeretem, mert...
Az én kedvencem meghalt az elmúlt évben,És még mindig úgy érzem, hogy nem lesz aki pótolhatná.Egyedül élek. Ő volt a társam, a barátom. Soha nem várt úgy haza senki mint Ő. Nem hiszem, hogy lenne akit úgy tudnék szeretni. Nem a kutya hiányzik, Zeno hiányzik. de rettenetesen.


Zsuzsi és Zeno   6 éve

Azért szeretem, mert mindig annyira boldog, ha velem lehet, mindig nagyon örül, ha hazaérkezek, és mivel talált kutyus volt, nagyon hálás és ragaszkodó.


Ivett és Pupi   6 éve

Azért szeretem, mert.... A világ leghűségesebb társa, soha nem beszél vissza, mindig észre veszi, ha bánatos vagyok, és addig bohóckodik amíg fel nem vidít. Már átsegített a depressziómon. Kötelező volt vele a séta naponta 2x legalább, és nem számított milyen az idő. Mind ezek a dolgok közül a legfontosabb, a feltétlen Szeretet. Soha egyetlen ember nem szeretett úgy még soha, mint a hű társam. Sajnos 1 hónapja itt hagyott örökre, mert súlyos beteg lett. Nagyon hiányzik.


Kata és Nenszy   6 éve

Azért szeretem, mert...csodálatos a türelme, a kedvessége és az odaadása. Rengeteg tanultam általa magamról, másokról és a világról. Türelmesen elfogadja a hülyeségeimet, elviseli a hisztejeimet is. :) Szeret élni, kíváncsi, harmönikus lelkű. Büszke vagyok rá, és önmagamra is miatta.


Moni és Frodó   6 éve

Azért szeretem, mert...mindig jókedvre derít, bohóckodásával eltereli a gondolataimat a bajokról.


Mária és Turbo   6 éve


Oldalak: « 4 5 6 7 8 9 10 » 


Dr. Lőrincz József, állatorvos

A felelős kisállat tartók nem csak szeretik kedvencüket, de gondoskodnak azok testi és lelki egészségéről is. Praktizálásom során sokszor találkozok olyan esetekkel, amelyek kezelése nem igényel nagy erőfeszítéseket, így a kisállat egyéb szövődményektől mentesen, gyorsan meggyógyul. Sajnos azonban történnek komolyabb balesetek és az állatok elkaphatnak olyan betegségeket, amelyek kezelése hosszú és költséges folyamat. Állatorvosként csak ajánlani tudom a kisállat-biztosítást, amely anyagi segítséget jelent minden felelős gazdi számára.

Legyél felelős kisállat-tartó!

Az AEGON kisállat-biztosítást olyan gazdiknak ajánljuk, akiknek fontos a kutyájukról való gondoskodás, és egy nem várt betegség esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.
Már minden kutyafajtára és macskára egyaránt köthető, ha az állat valamennyi kötelező oltását megkapta, elmúlt már 6 hónapos, de még nem töltötte be a 7 évet.